Κοπή Πίτας – Αράχωβα – Όσιος Λουκάς | 29/01/23

Αποχαιρετάμε μια ακόμη χρονιά γεμάτη ταξίδια, καινούριες εμπειρίες και όμορφες ταξιδιωτικές στιγμές . Είμαστε κοντά σας εδώ και 51 χρόνια χάρη στην αγάπη, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην επιμελή και προσωπική δουλειά που κάνουμε όλοι εμείς στο Andrius Tours για να κρατάμε σε υψηλά επίπεδα τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές .
Το 2023 ευχόμαστε σε όλους Υγεία – Αγάπη και πολλά ταξίδια !!!!
Αναχώρηση στις 08:00 από το γραφείο μας. Στάση για καφέ στον Ορχομενό και συνεχίζουμε για τον Όσιο Λουκά, του 950μ.χ. Δυο εκκλησίες, το καθολικό μέρος λειτουργεί ως μουσείο. Συνεχίζουμε για την Αράχωβα τον πιο φημισμένο χειμερινό προορισμό ή αλλιώς και η Μύκονος του χειμώνα.
Ελεύθερος χρόνος για περπάτημα στα όμορφα σοκάκια και για έναν ζεστό καφέ. Από εκεί συνεχίζουμε 2χλμ έξω από την Αράχωβα (προς Δελφούς) όπου βρίσκεται η ταβέρνα που θα κάνουμε τη γιορτή μας!!! Θα κληρωθούν ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ πολλά δώρα και ο τυχερός που θα βρει το φλουρί κερδίζει μια εκδρομή. Αφού φάμε-χορέψουμε-διασκεδάσουμε επιστρέφουμε στην Αθήνα το βραδάκι.
20 ευρώ / άτομο
Περιλαμβάνονται :
- Μεταφορές με ιδιόκτητο πολυτελές κλιματίζομενο πούλμαν
- Συνοδός / Αρχηγός του γραφείου μας
- Κλήρωση με πολλά δώρα
- Πίτα
Δεν περιλαμβάνονται :
- Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα