Πάσχα!! Ερατεινή – Γαλαξίδι – Ναύπακτος – Λιβαδεια – Αιτωλικό – Μεσολόγγι | 4ήμερη 10-13/04/26
Ημέρα 1η: Αναχώρηση στις 07:30 π.μ από το γραφείο μας. Στάση για καφέ και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε εφόσον είναι εφικτό την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ (τους γνωστούς παπαροκάδες) η οποία βρίσκεται στο Τρίκορφο, λίγο έξω από τη Ναύπακτο. Το μεσημεράκι θα είμαστε στο ξενοδοχείο μας DELPHI BEACH 4* λίγο έξω από την Ερατεινή. Θα πάρουμε τα δωμάτια μας θα γευματίσουμε το μεσημέρι σε νηστίσιμο μπουφέ και θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε και το βραδινό μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε σε κάποιο κοντινό μέρος για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.
Ημέρα 2η: Πρωινό και αναχώρηση για το Αιτωλικό. Εκεί θα πιούμε το καφεδάκι μας και στη συνέχεια θα πάμε και στο Μεσολόγγι. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας για το φαγητό μας και για να ξεκουραστούμε. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία Ανάσταση και στη συνέχεια θα φάμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
Ημέρα 3η: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Πρωινό, ελεύθερο πρόγραμμα να απολαύσουμε τη θέα και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Θα έχουμε και το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία. Το απογευματάκι θα επισκεφτούμε την Ναύπακτο. Εκεί θα έχουμε χρόνο για καφέ-βόλτα και νωρίς το βραδάκι θα είμαστε στο ξενοδοχείο μας για το βραδινό φαγητό.
Ημέρα 4η:Αφού τακτοποιήσουμε τις βαλίτσες μας και τελειώσουμε το πρωινό μας θα πάμε για ένα καφέ στο όμορφο και γραφικό Γαλαξίδι. Στη συνέχεια θα πάμε στη Λιβαδειά με τους πανέμορφους καταρράκτες της Κρύας. Εκεί θα έχουμε αρκετό χρόνο για φαγητό-καφέ-βόλτα. Επιστροφή στην Αθήνα το βραδάκι μετά από ένα όμορφο 4ημερο ταξίδι και γεμάτοι όμορφες εικόνες.
340 ευρώ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα κήπο
360 ευρώ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα
460 ευρώ / άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο με θέα κήπο
500 ευρώ / άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα
Περιλαμβάνονται :
- 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH στην Ερατεινή.
- Πρωινό
- Πλήρη Διατροφή
- Μεταφορές με ιδιόκτητο πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
- Συνοδός / Αρχηγός του γραφείου μας
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται :
- Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
- Φόρος διανυκτέρευσης 10 ευρώ / διανυκτέρευση / δωμάτιο