Υπηρεσίες

Μισός αιώνας εμπειρίας! 50 χρόνια προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από το τουρισμό πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας. Ξεκινήσαμε και παραμένουμε οικογενειακή επιχείρηση, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι είμαστε πάντα εκεί για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές.

Ενοικιάσεις πολυτελών λεωφορείων

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους και εξελιγμένους στόλους της αγοράς. Τα ιδιόκτητα πολυτελή λεωφορεία μας διατίθενται για ιδιωτική ή εταιρική μίσθωση. Οι εμπειρότατοι οδηγοί μας και τα άνετα λεωφορεία μας εγγυώνται την μεταφορά σας με ασφάλεια, άνεση και συνέπεια.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Εκδίδουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εταιρείες για προορισμούς σε Ελλάδα και Ιταλία.

Αεροπορικά εισιτήρια

Εκδίδουμε αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες στις καλύτερες τιμές για προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Εκδρομές εσωτερικού

Σχεδιάζουμε εκδρομές μονοήμερες και πολυήμερες σε όλη την Ελλάδα. Τα οργανωμένα πακέτα εκδρομών μας είναι ιδανικά για όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν αληθινά τον προορισμό. Φροντίζουμε οι υπηρεσίες να είναι υψηλές και οι τιμές προσιτές.

Εκδρομές εξωτερικού

Πολυήμερες οργανωμένες εκδρομές εξωτερικού. Προσεγμένα προγράμματα, διαμορφωμένα με μεράκι που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Σχολικές εκδρομές

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών (πολυήμερων, μονοήμερων) από το μηδέν. Προτάσεις για ξενοδοχεία, μεταφορές, ξεναγήσεις. Σε μονοήμερες εξορμήσεις διαθέτουμε τα λεωφορεία μας και τους έμπειρους οδηγούς μας για τη μετακίνηση.

Οργανωμένες εκδρομές συλλόγων

Σύλλογοι, Δήμοι, Κ.Α.Π.Η μας εμπιστεύονται χρόνια για τις εξορμήσεις τους. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα και είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να διοργανώσουμε την εκδρομή που έχετε ονειρευτεί.

Θαλάσσια μπάνια

Αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας εδώ και 45 χρόνια. Καθημερινά πρωί και απόγευμα μπάνια στο Αυλάκι.

Ψυχαγωγικές εξορμήσεις

Πρώτοι εντάξαμε στο πρόγραμμα μας τις ψυχαγωγικές εξορμήσεις. Έχοντας χρόνια συνεργασία με τα καλύτερα θέατρα της Αθήνας εξασφαλίζουμε τις καλύτερες θέσεις στις πιο δυνατές παραστάσεις με τη πιο χαμηλή τιμή. Περιλαμβάνεται και η μεταφορά.

Scroll to Top